TOP

Termeni si conditii de utilizare

Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare a site-ului puieti-pomi-fructiferi.ro de catre vizitatori.

Navigarea si accesarea acestui site inseamna ca accepti termenii de utilizare descrisi in continuare.

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de servicii. Orice persoana care doreste sa apeleze la unul din serviciile prezentate in site, este rugata sa ne contacteze prin mijloacele prezentate in pagina de contact, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice.

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor si serviciilor oferite.

Desi facem toate eforturile, nu putem acordam garantii referitoare la:

  • utilizarea anevoioasa sau intreruperea functionarii site-ului;
  • afectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistenta pe site-ul puieti-pomi-fructiferi.ro a virusilor sau altor elemente care ar putea dauna utilizatorilor;

Astfel proprietarul site-ului nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

Toate informatiile si lucrarile prezente pe acest site sunt proprietatea noastra sau a clientilor acestuia. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Intregul continut al site-ului este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisa utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea proprietarului.

Scopul site-ului este de a transmite informatii cat mai actualizate si exacte. Cu toate acestea nu putem garanta ca prezentele pagini nu contin erori si informatiile prezentate sunt corecte.

Prezentul site contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri care nu se afla sub controlul nostru. In cazul utilizarii acestor linkuri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Orice persoana care ne viziteaza site-ul si care ne ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata, transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, realizarii operatiunilor de recrutare de personal, solutionarea cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate, alte activitati intreprinse si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
Puteti citi mai multe informatii in pagina noastra de politica de confidentialitate .

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul tau expres fata de acesti termeni si conditii.

Pepiniera puieti pomi fructiferi Viisoara

ADRESA Pepiniera Viisoara
Str. Alunis, nr. 403, Loc. Viisoara
Constanta
GPS : Locatie Pepiniera Viisoara

CONTACT
Dl. Jan BEJENARU
Telefon pepiniera : +4 (0) 727 026.451