TOP

Politica de confidentialitate

Site-ul puieti-pomi-fructiferi.ro respecta confidentialitatea informatiilor furnizate de clienti. 
Aceste reguli stabilesc conditiile in care Site-ul puieti-pomi-fructiferi.ro trateaza informatiile personale ale clientilor sai, informatii pe care le primeste si le colecteaza, inclusiv informatiile legate de folosirea in trecut ale serviciilor si produselor Site-ul puieti-pomi-fructiferi.ro.
Informatiile personale sunt acele date despre tine, care te identifica direct, cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail, sau numarul de telefon, informatii care nu sunt publice.
Aceste reguli nu stabilesc obligatii pentru alte firme, asupra carora Site-ul puieti-pomi-fructiferi.ro nu are control, sau pentru persoanele care nu au un contract de colaborare cu Site-ul puieti-pomi-fructiferi.ro.

Reguli referitoare la colectarea si folosirea informatiilor:

Colectam informatii personale atunci cand folosesti serviciile sau produsele noastre. Corespondenta intre Site-ul puieti-pomi-fructiferi.ro si un client poate contine informatii cum ar fi: numele, adresa de e-mail, ocupatia si domeniul de activitate al clientului respectiv. Odata ce am primit aceste informatii, nu vei mai fi anonim pentru noi.
Site-ul puieti-pomi-fructiferi.ro colecteaza informatii legate de produsele si serviciile pe care le soliciti. Folosim aceste informatii pentru urmatoarele scopuri generale: pentru a satisface cererile tale de servicii sau produse, imbunatatirea serviciilor sau produselor noastre si pentru a te contacta. Ne rezervam dreptul de a te contacta pentru a-ti oferi informatii despre serviciile noastre sau cu alte mesaje promotionale sau administrative.

Reguli despre confidentialitatea informatiilor:

Site-ul puieti-pomi-fructiferi.ro nu va inchiria, vinde sau divulga informatiile despre clienti unei terte persoane sau altei firme si le va folosi doar pentru a oferi produsele sau serviciile cerute de client si numai in cazul in care clientul isi exprima acordul ferm fata de acesta.
Site-ul puieti-pomi-fructiferi.ro considera ca este necesar sa furnizeze informatiile pe care le detine organelor abilitate in cazul investigarii unor activitati ilegale, de frauda, situatii in care este amenintata siguranta unei persoane, sau in alte cazuri specificate de legile tarii.
Clientul poate cere oricand stergerea datelor personale din baza noastra de date.

Schimbari legate de termenii si conditiile de fata:

Site-ul puieti-pomi-fructiferi.ro poate modifica acesti termeni si conditii. Te vom informa despre schimbarile semnificative legate de modul in care tratam informatiile pe care le detinem printr-un mesaj trimis la adresa ta de e-mail sau prin plasarea unui anunt pe acest site.

Pepiniera puieti pomi fructiferi Viisoara

ADRESA Pepiniera Viisoara
Str. Alunis, nr. 403, Loc. Viisoara
Constanta
GPS : Locatie Pepiniera Viisoara

CONTACT
Dl. Jan BEJENARU
Telefon pepiniera : +4 (0) 727 026.451